Yükleniyor...

26 Şubat 1962'de Erzurum'da doğdu. Baba adı Tayfur, anne adı Neriman'dır. Muhasebeci, Mali Müşavir, Bağımsız Denetçi; Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü’nü bitirdi. Lisansüstü eğitimini Sakarya Üniversitesi’nde tamamladı. Erzurum'da gazetecilik yaptı. B

Recep Akdağ (d. 8 Mayıs 1960; İspir, Erzurum), Türk Hekim, Akademisyen ve Politikacı İlk ve orta öğrenimini Erzurum’da, lise öğrenimini Ankara Atatürk Lisesi’nde tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi ve aynı fakültede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzman oldu. Bir

1966 yılında Erzurum İli Narman İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Erzurum'da tamamladıktan sonra, 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümüne girdi. 1988 yılında üniversiteyi bitirdi. 1989 yılında Erzincan'da Kaymakam adayı olarak göreve başladı. B

1972 yılında Erzurum doğumlu olan Zehra Taşkesenlioğlu Ban, 1995 yılında Uludağ Üniversitesi İ.B.B.F den mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi’nde İktisat ana bilim dalında ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde AB İlişkileri alanında yüksek lisans çalışmalarını tamamladı. Halen ABD’de başladığı doktora

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.