Yükleniyor...

1954 de Samsun’da doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokul ve liseyi Samsun İmam Hatip Lisesi’nde okudu. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Samsun 1 No’lu  Sağlık Ocağında 8 ay Pratisyen Doktor olarak çalıştıktan sonra Genel Cerrahi ihtisası yaptı. Zorunlu hizmetini Muş Devlet Hastanesinde, Aske

Çiğdem Karaaslan, 1979 yılında İstanbul’da doğdu. Bilkent Üniversitesi Güzel SanatlarTasarım ve Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümünü yüksek şereföğrencisi olarak bitirdi. Ankara Üniversitesi’nde “Tarihi Kentlerde Kimliksizleşme Sorunu”üzerine Yüksek Lisans Tezini tamamladı

Trabzon / Of - 1964, Ali, Fatma. Sanayici, İş Adamı; Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Yapıcılık Bölümünü bitirdi. 25 ve 26. Dönemde Samsun Milletvekili seçildi. Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi olarak görev yaptı. Köktaş, evli ve 3 çocuk babasıdır.

16 Ağustos 1968'de Samsun Bafra'da doğdu. Baba adı Mustafa, anne adı Emine'dir. Avukat; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.Serbest avukatlık yaptı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksekokulunda ticaret hukuku ve borçlar hukuku dersleri verdi.Dilekçe Komisyonu Üyesi, Türkiye-Şili

1951 yılında Samsun'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladıktan sonra, İstanbul Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi'ni bitirdi. 1975 yılında Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nde Şantiye Makina Mühendisi olarak göreve başladı. 1978-1980 yılları arasında Diyarbakır'da askerlik gö

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.