İSA SİNAN GÖKTAŞ

İsa Sinan Göktaş, 1986 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Trabzon' da tamamladı. 2010 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi Özel Hukuk Yüksek Lisans Programına devam etmektedir.

2010 yılında AK Parti Kadıköy Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevine atandı. 2011 yılında gerçekleştirilen AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresinde yeniden başkanlığa seçildi. 2015 yılında AK Parti İstanbul Gençlik Kolların' da Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etti. Ardından AK Parti Gençlik Kolları 4. Olağan Büyük Kongresi ile Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeliğine seçildi ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak görev yaptı.

21 Mayıs 2017 AK Parti Olağanüstü Kongresi ve 28 Ağustos 2018 AK Parti Olağan Kongresinde MKYK üyeliklerine seçildi. 24 Mart 2021 de yapılan AK Parti 7. Olağan Kongresi ile birlikte MKYK üyeliğine devam etmektedir.
2010 yılından beri kurucusu olduğu hukuk bürosunda serbest avukatlık yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.