08-11-2020 17:10:26

"AK Parti milletin kurduğu milletin büyüttüğü bir partidir"

Genel Sekreterimiz Fatih Şahin, Kocaeli İl Başkanlığının Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapılan 7. Olağan Kongresi'nde, kongrenin hayırlılara vesile olmasını Allah'tan niyaz etti.

Azerbaycan'ın işgalci Ermenistan'a karşı zaferlere imza attığını ifade eden Şahin, bugün Şuşa'dan müjdeli bir haber aldıklarını vurguladı. Şahin, Şuşa'nın özgürlüğüne ulaştığını dile getirerek, "Darısı Dağlık Karabağ'a inşallah. Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Buradan Azerbaycanlı kardeşlerimize selamlarımızı ve dualarımızı iletiyoruz. Başarıları daim olsun inşallah." ifadelerini kullandı.

Kocaeli'nin her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durduğunu belirten Şahin, il teşkilatının seçimlerde aldığı oylarla bunu gösterdiğini bildirdi. Şahin, eğer AK Parti teşkilatları olmasaydı elde ettikleri bu büyük zaferleri gerçekleştiremeyeceklerini aktararak, 19 yıldır devam eden bu kutlu yürüyüşü sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Hangi şehrine gitseler gözleri vatan sevdasıyla parıldayan parti teşkilatlarıyla karşılaştıklarını dile getiren Şahin, şöyle konuştu:

"Bugün bu salonda da Türkiye'nin geleceğine damga vuracak kişiler görüyorum. Sizlerin gözlerinde geleceğimizin çok daha aydınlık olacağını görüyorum. Mesele memleket meselesi olunca taşın altına elini değil yüreğini ortaya koyan AK Kadınlar görüyorum. Bu salona bakınca bu topraklara, vatanına, milletine, devletine sadakatle bağlı, lideri Erdoğan'ın arkasında kararlılıkla yürüyen bir büyük teşkilat görüyorum. Sizler sayesinde ülkemize, şehirlerimize kazandıracağımız daha çok hizmet var. AK Parti milletin partisidir. AK Parti milletin kurduğu milletin büyüttüğü bir partidir. Bütün hizmetlerimizi aziz milletimizden aldığımız güçle gerçekleştirdik. Önümüze çıkarılan engelleri aziz milletimizden aldığımız güçle aştık. Her alanda çok önemli mesafeler katettiğimizi, fersah fersah yol aldığımızı görüyoruz. Eğitimde, adalette, insan haklarında, özgürlüklerde, bilimde, teknolojide, sanayide ve tarımda hangi alana bakarsak bakalım ülkemizi bambaşka noktaya taşıdığımızı görüyoruz. Bu ülke için yapacak çok işimiz var. Ortak akılla bütün farklı görüşlerden, bütün farklı yaşam tarzlarından, bütün düşüncelerden ve fikirlerden beslenerek ülkemizi daha da ilerilere hep birlikte taşıyacağız."

Şahin, AK Parti'nin dar düşüncelerin, dar kalıpların partisi olmadığını belirterek, AK Parti'nin binlerce yıldır devam eden devlet geleneğinin günümüzdeki adı olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ilelebet payidar kılmak için gece gündüz çalışanların partisi olduğunu söyledi.