18-01-2021 22:10:34

"AK Parti Türkiye'nin geleceğidir, AK Parti geleceğin partisidir"

Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Aydın 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

Karaaslan, AK Parti'yi milletin kurduğunu ve birlikteliğin simgesi olduğunu ifade ederek, aynı duygu ve heyecanla aynı hedef doğrultusunda çok yönlü çalışan büyük bir ailenin ferdi olduklarını anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, partisine 1 yılda 1 milyon üye hedefi koyduğunu vurgulayan Karaaslan,  "Bugün 11 milyonu aşan partimizin üye sayısının yarısını kadınlar ve gençler oluşturmaktadır. AK Parti sadece bu ülkenin bugününü değil geçmişten aldığı güçle geçmişten aldığı feyizle aslında Türkiye'nin geleceğini de temsil eden partidir. AK Parti Türkiye'nin geleceğidir, AK Parti geleceğin partisidir." dedi.

Platformların ve insanların zamanla değiştiğini ancak mücadelenin hiç değişmediğini belirten Karaaslan, şu görüşleri dile getirdi:

"Karşımızdaki zihin yapısı karanlık bakış açısı, şu statükocu vesayetçi bakış açısı, maalesef hiç değişmedi. Sözler söylemler bazen değişti ama hakikaten verdiğimiz mücadele çok çok önemle devam etmektedir, ama kulaklarını açıp bizi çok iyi dinlesinler. Cumhurbaşkanımıza karşı durdukları, yalan sözlere, hakaretlere, yalan ve iftira üzerinden yaptıkları siyasete baktığımızda biz bugün CHP başta olmak üzere muhalefetin çizgisinin, muhalefet olmaktan çok bir düşmanlık yapma noktasına gelmiş olduğunu maalesef izliyoruz. Bugün Türkiye'nin askerine, Mehmetçiğine, savcısına, öğretmenine, sanatçısına düşman olan bir bakış açısı siyaset zemininde doğru dürüst siyaset yapabilir mi? Kendini mecbur ve borçlu hissettiği yapılar çok farklı olunca millet iradesine saygı duyabilir mi? Millet iradesine biz saygı duyar, başımızın üstünde taşırız. Çünkü biz şunu biliyoruz. CHP de bunu duysun ve iyi dinlesin. Türkiye'de iktidar ancak seçimle değişir, hiç kimse umutlanmasın, hiç kimse hayal kurmasın."