25-01-2021 14:33:44

"İnanıyoruz ki partimiz büyümeye devam edecek. Bu iddiayı yarınlara bu kadroyla beraber taşıyacağız"

Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Servet Tazegül Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

Kandemir, partilerinin bir hizmet hareketi olduğunu söyledi.

AK Parti'nin, dünüyle bugünüyle yarına uzanacak bir iddianın adı olduğunu vurgulayan Kandemir, şöyle devam etti:

"Recep Tayyip Erdoğan'ın diliyle, duruşuyla, cesaretiyle AK Parti dünyaya yeni bir çağrı yaptı, bir kardeşlik çağrısı; 'Nerede olursanız olun, dünyanın hangi köşesinde bulunursanız bulunun, eğer bir adalet arayışınız varsa onun adresi AK Parti'dir' diyen bir çağrı yaptık hep beraber. Bu çağrıya destek olan, bu çağrı için mücadele eden, sandıklarda, köylerde, mahallelerde gayret göstermiş tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. İnanıyoruz ki partimiz büyümeye devam edecek. Bu iddiayı yarınlara bu kadroyla beraber taşıyacağız. Bu heyecanlı salon, bu gayretli teşkilatla Tayyip Erdoğan'ın arkasında yazacak çok hikayemiz, anlatacak çok destanımız olacak inşallah."

Partisinin Mersin İl Başkanı Cesim Ercik'e teşekkür eden Kandemir, "Sağ olsun Mersin'de birliğin, beraberliğin, kardeşliğin muhafazasında, AK Parti'nin sıratı müstakimde kalarak bu işte, bu şehirde vicdan olmaya devam etmesinde, adalet arayışında, hakkaniyet mücadelesinde iyi bir liderlik, bir örneklik yaptı. İnanıyorum ki bu dönemde de inşallah görev alan arkadaşlarımızla birlikte bu iddiayı devam ettirecek, daha da ileriye taşıyacak." ifadesini kullandı.