31-10-2020 16:19:36

"Tam bağımsızlık mücadelesini her alana gerçekleştireceğiz"

Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen 7. Olağan kongrede konuştu.

Ünal, kalplerinin yarısının İzmir'de olduğunu, bunu en iyi anlayacak olan ilin de Van olduğunu dile getirdi.

Depremin acısını hissetmiş bir kentten İzmir'e dua ettiklerini aktaran Ünal, devletin bütün gücüyle İzmir'de depremin yaralarını sardığını söyledi.

Gönlünü Türkiye sevdasıyla doldurmuş, "Ben varsam Türkiye var" diyen ve Türkiye ile ilgili meselelerde her şeyi bir kenara bırakan AK Parti'nin olduğunu ifade eden Ünal, şunları kaydetti:

"Bu ülkede bir lider var, Recep Tayyip Erdoğan. AK Parti'nin hikayesi bir millet aşkı hikayesidir. Milletine aşık bir adamın hikayesidir. İnsan ailesine, ilçesine, iline, memleketine aşkla bağlandığı zaman, işini aşkla yaptığı zaman bereket oluyor. Allah'ın yardımı tecelli ediyor. O yüzden 18 yıldan beri birlik içinde aşkla yolumuza devam ediyoruz. İnanıyorum ki, 2023, 2053, 2071 Türkiye'sinde Van büyük bir başarı hikayesi yazacak. Biz Van'la, bölgeyle, Türkiye ile verdiğimiz mücadelenin ne anlama geldiğini biliyorsunuz. Türkiye'ye karşı duranların, Türkiye'nin verdiği tam bağımsızlık mücadelesinin ne olduğunu iyi biliyorsunuz. Bir kentin sokaklarında özgürce dolaşmanın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorsunuz. Tam bağımsız Türkiye mücadelesini her alanda gerçekleştireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın."