Osman AĞZIKARA

MKYK Asil Üye

1991 yılında Alanya’da doğdu. Aslen Çorum İskiliplidir. 2014 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2015 yılından bu yana, kurucusu olduğu hukuk bürosunda Ankara Barosu’na bağlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. Siyasi hayatına 2013 yılında Genel Merkez Sosyal Medya Koordinatörlüğü’nde başladı. 2014 yılında Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler Komisyonu’nda görev aldı. Aralık 2015’te gerçekleşen Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde MKYK üyesi seçildi ve dönem boyunca Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Mayıs 2018’de, AK Parti Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde yeniden MKYK Üyesi seçildi. Seçim İşleri, Yerel Yönetimler ve Tanıtım-Medya birim başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 15 Mart 2021 tarihinde düzenlenen 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresi’nde üçüncü kez MKYK üyeliğine seçilen Osman Ağzıkara, evli olup iyi seviyede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...