Mehmet Akif GÜDEK

MKYK Asil Üye

Aslen Amasya’lı olan Güdek, 1994 yılında Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde doğdu. 2012 yılında Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinden, 2017 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. İstanbul’da ikamet etmektedir. Yurtiçi ve yurtdışı hizmet veren Turizm Organizasyon ve Danışmanlık şirketinin kurucu ortağı olarak çalışma hayatına devam etmektedir. Siyasi hayatına Üniversite yıllarında Kampüs Başkanlığı göreviyle başlamış olup, 2015 yılında Olağan Kongre ile İstanbul Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. 2017 yılında İstanbul Gençlik Kolları Üniversitelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine atandı. 2018 yılında gerçekleşen Olağan Kongre ile tekrar İstanbul Gençlik Kolları Üniversitelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 15 Mart 2021 tarihinde düzenlenen 6. Olağan Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi’nde MKYK üyesi olarak seçildi. İyi seviyede Arapça ve orta seviyede İngilizce bilen Güdek evlidir.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...