23-10-2021 21:06:02

"AK Parti olarak bizim üzerimize düşen çizgimizi, tarzımızı ve üslubumuzu hiç bozmadan, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hizmet siyasetini devam ettirmek"

Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Karabük İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısının açılışında konuştu.

İleri, Türkiye'de bir tarafta hizmet siyaseti, diğer tarafta yalan siyaseti yapıldığını söyledi.

Bu durumun Türkiye'nin bir gerçeği olduğunu belirten İleri, "Türkiye bu muhalefeti kesinlikle hak etmiyor. Böyle bir olgumuz maalesef var. AK Parti olarak bizim üzerimize düşen çizgimizi, tarzımızı ve üslubumuzu hiç bozmadan, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hizmet siyasetini devam ettirmek. Başka türlüsünü düşünemeyiz." diye konuştu.

İleri, AK Parti'ye iftira atanların halktan kopuk olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bunların hangisi Diyarbakır annelerinin yanına gitti. Onların dertlerini ve davasını dinledi. Biz daha 2 gün önce oradaydık. Onlarla konuştuk. Kepenkleri inmiş bir HDP binasının önünde konuştuk onlarla. Zamanında halka zorla kepenk indirmeye çalışanlar şimdi çok şükür utançlarından dolayı kendileri kepenk kapatmak zorunda kalıyorlar. Çıkamıyorlar. Biz oradaydık. Annelerimizi dinledik. Şunu tekrar gördük. Diyarbakırlı annelerimiz ve Türkiye'nin tümü, bütün AK Parti teşkilatları tek vücut ve birlik içerisinde. Burada en ufak bir sarsılma yok. AK Parti sıradan bir parti değildir. AK Parti sadece Türkiye'mizi değil bu coğrafyayı yükseltecek bir davadır, bir harekettir."

Toplantıya AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ve Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter de katıldı.