Yükleniyor...

“Siyaset alaninda verdigimiz mücadele sizlerin destegi olmadan olmaz”

 

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İlçe Başkanı Hami Karakaş, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ile birlikte, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığı’nca Asarcık ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. 

Asarcık Meydanı’nda düzenlenen ve yaklaşık bin kişinin katıldığı programda Çiğdem Karaaslan, vatandaşlarla selamlaşarak, ’Hayırlı Ramazanlar’ temennisinde bulundu. Karaaslan ardından Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya gelerek sohbet etti.

Çiğdem Karaaslan iftar programının ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından Ihlamur Kafe’de düzenlenen iftar programına katıldı.  AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol’un yanı sıra muhtarlar, esnaf oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve vatandaşların katıldığı programda konuşan Karaaslan, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a program nedeniyle teşekkür ederek, Ramazan ayında yaşanan birlik ve beraberlik duygusuna dikkati çekti.

’’Sizlerle bir arada olmak, bizler için hem çok anlamlı, hem de çok özel’’ diyen Karaaslan, ’’Gecenin geç saatlerinde bu gönül sofrasında bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyorum. Özellikle manevi atmosferin çok güçlü olduğu bu sofralarda hep birlikte olmak çok önemli. Birliktelikler her zaman önemli ama bu günlerde daha fazla önem arz ediyor. Çünkü ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte bizim en büyük zenginliğimiz, gönül zenginliğimiz, bu güçlü birlikteliğimiz ve bağlarımız. Bunları güçlendirdiğimiz en güzel anlarımız iftar ve sahur sofralarımız.’’ dedi.

AK Parti kadrolarının Türkiye’nin her yerinde iftar ve sahur programlarında halkla iç içe olduğunu belirten Karaaslan, ’’Bizler seçim öncesinde, seçim sırasında ve seçim sonrasında hep bir aradayız. Birbirimize vakit ayırıp, birbirimizi dinliyoruz. Bizim siyaset alanında verdiğimiz mücadele sizlerin desteği olmadan olmaz. Bu şehri seve, bu şehirde üreten ve bu şehirde yaşayan insanlar olarak şehrimiz için yapacağımız çok işimiz var. Bekleyen sorunları tüm milletvekilleri bir arada olup çözmeye devam edeceğiz. Bu güzel gecede bizlere eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin’’ diye konuştu.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.