AK Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları Kongresi Gerçekleştirildi
AK Parti’nin 7. Olağan Battalgazi İlçe Kadın Kolları Kongresi, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde büyük bir katılımla gerçekleşti.
Kongreye, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ve milletvekilleri katıldı.
Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir: “Cumhurbaşkanımız kadınların her zaman yanında oldu.”
Ayşe Keşir, Kadın Kolları 7. Olağan İlçe Kongre heyecanının başladığını belirterek Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlara verdiği desteği bir kez daha vurguladı.
Keşir: “Cumhurbaşkanımız, partimize açılan kapatma davasına rağmen başörtülü kadınların yanında durarak onların haklarını savundu. O zor günlerde Malatya’da acıları birlikte paylaştık. Bugün ise Malatya’nın küllerinden yeniden doğduğunu görmek bizi gururlandırıyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu yaraları birlikte saracağız. Bu partiyi tıpkı kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi kadın-erkek omuz omuza kurduk” şeklinde konuştu.
Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir: “AK Parti’nin vicdanı kadınlardır”
Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir de kongrede yaptığı konuşma sırasında AK Parti’nin başarısında kadınların katkısına dikkat çekerek, “Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. AK Parti’nin vicdanı kadınlardır; kadınlar hesap yapmadan bugünü inşa etmenin mücadelesini verir” ifadelerini kullandı.
Başkan Keşir Elazığ’da Teşkilatla Buluştu
Kongrenin ardından Ayşe Keşir, Elazığ’da Kadın Kolları teşkilatlarıyla bir araya geldi. Burada teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Keşir, “AK Kadınlar, 81 ilde, 32 bin mahallede 365 gün sahada. 23 yıldır teşkilatlarımıza emek veren tüm yol arkadaşlarımıza minnettarız. İlk günkü heyecanla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.