İL BAŞKANLARI

1975 Bursa doğumludur. 1997 yılında kurduğu mühendislik şirketi ile çevre sektöründe danışmanlık yapmaktadır. 2006 yılından itibaren aktif siyasette yer alarak İl Tanıtım Medya Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı ve İl Ar-Ge ve Tanıtım ve Medya Başkanı olarak görevlerini yapmıştır. Evli

11.11.1986 yılı Erzurum da doğdum. Aslen de Erzurum’luyum. Evli ve iki çocuk annesiyim. Dumlupınar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunuyum. Kendime ait bir şirkette yöneticilik yapmaktayım. Görev Aldığım Sivil Toplum Kuruluşları; MMG İzmir (Mimar ve Mühendisler Grubu) yönetim kurulu ü

05.05.1984 tarihinde Konya’da doğdu. İlkokulu Konya İhsan Özkaşıkçı, orta ve lise eğitimini Konya İmam Hatip Okullarında tamamladıktan sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 2017 yılında mezun oldu. Halen aynı fakültede Din Eğitimi alanında yüksek lisans yapmaktadır. 2012 yılın

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı, 3.10.1990 Doğumludur. Yüksek Lisans Mezunu İl Kadın Kolları Başkanımız Serbest Mimar olarak çalışmaktadır.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...