AB UYUM KOMİSYONU

20 Eylül 1969 Şanlıurfa Siverek’te doğdu. Babasının adı, Eyyüp Cenap, annesinin adı Asuman’dır. Kamu Görevlisi; Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi. TÖMER’de öğretmenlik yaptı. Dış Ticaret Müsteşarlığı İGEME’de  Mütercim olarak çalıştı. Özel bi

Adana / Kozan - 1966, Ömer, Emine. Kamu Yöneticisi; AÜ İşletme Fakültesini bitirdi. Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisansını tamamladı. Adana İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcılığı,Sofulu Belde Belediye Başkanlığı, Sarıçam Belediye Başkanlı

1970 yılında doğan Lütfiye Selva ÇAM, Ankara’da, sırası ile Bahçelievler Alparslan İlkokulu, Ankara Deneme Lisesi ve ODTÜ (Ortadoğu Teknik Üniversitesi), Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Boston ve Troy State Üniversiteleri ile birlikte "Doğu Almanya'nın Yeni Ekonomik Sürec

11 Temmuz 1968'de Malatya Darende'de doğdu. Baba adı Mehmet, anne adı Hatice'dir. İktisatçı, İş Adamı; Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdi. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görevler alarak sosyal ve ekonomik çalışmalar yaptı. Fazilet Partisi Zeytinburnu İlçe Belediye Meclis Üyeliği, Gru

15 Ağustos 1974 yılında Almanya’nın Herne şehrinde doğdu. İlkokulu Almanya’da bitirdikten sonra, Bursa’da İmam Hatip Lisesi Orta Okulu’nu ve ardından Yıldırım Beyazıt Lisesi’ni tamamladı. 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Londra Uni

1967'de Elazığ'da doğdu. 1990 yılında Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi... 1967'de Elazığ'da doğdu. 1990 yılında Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. 1991 yıl

2 Nisan 1978'de İzmir'de doğdu. Baba adı Hasan, anne adı Hayriye'dir. 1996 yılında İzmir Atatürk Lisesi'ni, 2000 yılında ise Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünü bitirdi. Askerliğini Yedek Subay olarak yaptıktan sonra aile şirketinin başına geçti. 2006-2009 yılları arasında

İsmail Emrah Karayel,Kayseri, Tomarza, Akdere (Kelgin)’li Karayel ailesinin çocuğu olarak 1978 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokulu Fatih İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi İstanbul İmam Hatip Lisesi’nde okudu. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. Amerika’da İngilizce

1 Ağustos 1974'te Ordu Fatsa'da doğdu. Baba adı Süleyman, anne adı Rahime'dir. Hukukçu, İlahiyatçı; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. TODAİE'de Kamu Yönetimi, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Anayasa Hukuku alanında yüksek lisansın

1980 yılında Rize’de dünyaya geldim. İlkokulu Rize Atatürk İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Rize İmam Hatip Lisesi’nde, yüksek öğrenimimi ise Celal Bayar Üniversitesi Tarih Bölümünde tamamladım. 2004 yılında Amasya’da vatani görevimi tamamladıktan sonra ticarete atıldım. 2009 yılında yapılan 3. olağ

İstanbul - 1981, Nuri, Hilal. Fizikçi, Öğretmen; İstanbul Kadir Has Anadolu Lisesinde lise eğitimini tamamladı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik ve İngilizce Öğretmenliği bölümlerini 2004 yılında bitirdi. 2013 yılında Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Sosya

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...