BAŞKANLIK DİVANI

Mustafa Şentop, 6 Ağustos 1968'de Tekirdağ'da doğdu. Babasının adı Ahmet, annesinin adı Nazire'dir.Hukukçu, Öğretim Üyesi Prof. Dr., Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını Marmara Üniversitesinde Kamu Hukuku alanında yaptı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fa

Süreyya Sadi Bilgiç, 16 Temmuz 1961'de Ankara'da doğdu. Babasının adı Mehmet Sadettin, annesinin adı İsmet'tir. İktisatçı; İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat-İşletme-İstatistik disiplinlerinden mezun oldu. Almanya'da Goethe Enstitüsü ve Münih Üniversitesi'nde Almanca eğitimi aldı. 23 yı

01.10.1966 Burdur İli Güney Yayla köyünde doğdu. İlkokulu Cumhuriyet okulunda bitirdikten sonra, 1985 yılında Burdur İmam Hatip Lisesini bitirdi. Yüksek öğrenimini 1990’da Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde başarıyla tamamladı. 12 yıl Burdur’da Serbest Diş Hekimliği yaptı. İki Diş Hekimi a

Zonguldak doğumlu aslen Bayburtlu, Muzaffer, Ayşe. Akademisyen; İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümünü birincilikle bitirdikten sonra ABD Indianapolis Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde ön lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamladı. Perdue Üniversitesinde başladığı doktor

16 Mayıs 1996 tarihinde İstanbul’da doğan Rümeysa Kadak, aslen Malatyalı'dır. 2014 yılında İhlas Anadolu Lisesi’ni bitirdi. Marmara Üniversitesi’nde İngilizce Öğretmenliği bölümünde eğitimine devam ediyor.   Dördüncü sınıf öğrencisi olan Kadak 2016 yılında Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkan

1980 doğumlu. İlköğrenimi Afyon/ Dazkırı ilçesinde tamamladı. 1997  Kütahya İmam Hatip Lisesi mezunu. Aynı yıl girdiği İstanbul Üniv. Hukuk Fakültesini 2001 yılında bitirdi. 2004 yılından beri Kütahya’da serbest avukat olarak çalışmakta. Ayrıca Dumlupınar Üniv. İlahiyat Fakültesi 1. Sınıf öğrencisid

1966 yılında Mardin’de doğdu. Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ni 1991 yılında tamamladı. 1991-1993 yılları arasında Suudi Arabistan'da bir Alman inşaat firmasında çalıştı.  1993 yılından sonra serbest bir mimarlık atölyesinde mimari proje çalışmalarını yürüttü. Akabinde kendisine ait inşaat fi

10 Kasım 1971′ de  Nevşehir’ de doğdu. Eczacı; Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdi. 23 yıl serbest eczacı olarak çalıştı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu üyelik ve yönetim kurulu üyeliği yaptı. 25- 26. dönemde Nevşehir Milletvekili seçildi. 26. dönem TBMM Başkanlı

1970 yılında Nizip'te dünyaya geldi. 1990-1997 yılları arasında Pakistan Karaçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde lisans ve yüksek lisansını tamamladı. 1998 yılında Refahyol iktidarında Gaziantep Milletvekili Sayın Kahraman Emmioğlu'nun danışmanlığını yaptı. Danışmanlığın ardından İstan

Millî Futbolcu, Teknik Direktör, Sporcu; Futbol hayatına Altay'da başladı. Sırasıyla Beşiktaş, Fenerbahçe, Aston Villa (İngiltere), İncheon United (Güney Kore), Urawa RedDiamonds (Japonya) ve FC Köln (Almanya)de oynadı. 1992 yılından 2008 yılına kadar Millî Takımın değişmez oyuncusu oldu ve Millî Ta

Halil Özcan, 1 Ekim 1964'te Şanlıurfa Şahinalan Köyü’nde doğdu. Babasının adı Hasan, annesinin adı Adle'dir. Kral Suud Üniversitesi Eğitim Fakültesi İslami İlimler Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Bölümünde, doktorasını Atatürk Üniversitesi Sosyal Bili

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...