GRUP BAŞKANVEKİLLERİ

27. Dönem Tokat Milletvekili 1969 yılında Tokat’ta doğdu. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1990 yılında mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Din Sosyolojisi alanında yüksek lisans yaptı. Serbest avukat olarak çalıştı. Medya alanında çalışmalar ve televizyon

5 Şubat 1957'de Kayseri'de doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Nuriye'dir. Ekonomist ve Sanayici; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümünü bitirdi. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Üyeliği, Kayseri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kuru

Bülent Turan, 1975 yılında Çanakkale/ Lapseki’de doğdu. İlkokul öğrenimini Lapseki, ortaokul ve lise öğrenimini ise KAİHL’nde tamamladı. Doğu Akdeniz Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Anabilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimi a

Av. Muhammet Emin AKBAŞOĞLU Aslen Çankırılı olan M. Emin AKBAŞOĞLU 6 Ekim 1968'de İstanbul'da doğdu. Baba adı Bayram, anne adı Nevin'dir. Yönetici, Avukat; Küçükköy İHL’den sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Ayrıca Halkla İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Gaziosmanpaşa Millî Gençl

01 Şubat 1971’de Bartın Ulus’ta doğdu. Baba adı Ali Rıza, anne adı Behiye’dir. Avukat, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. İstanbul Üniversitesi Mali Hukuk Anabilim Dalında Yüksek Lisans yaptı. AK Parti Pendik Kurucu İlçe Başkanı ve Pendik Belediye Meclis Üyesi olarak görev aldı. AK P

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...