GRUP YÖNETİM KURULU

Adana / Kozan - 1970, Hasan, Gülcan. Ekonomist; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdi. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinde formasyon eğitimi aldı. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yerel Yönetimler ve Siyaset Bilimi alanında yük

İktisatçı, İş Adamı; 1996 yılından itibaren hazır beton ve inşaat malzemeleri satışı ile iştigal etmektedir. Atatürk Üniversitesi İİBF İktisat Bölümünü bitirdi. 19 Mayıs Üniversitesi İnşaat Bölümüne 1 yıl devam etti. 2001 yılında AK Parti Merzifon Kurucular Kurulu Üyesi, Kurucu Gençlik Kolları Başka

26 Şubat 1962'de Erzurum'da doğdu. Baba adı Tayfur, anne adı Neriman'dır. Muhasebeci, Mali Müşavir, Bağımsız Denetçi; Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü’nü bitirdi. Lisansüstü eğitimini Sakarya Üniversitesi’nde tamamladı. Erzurum'da gazetecilik yaptı. B

28 Mart 1969'da Sivas'ta doğdu. Baba adı Ahmet Ali, anne adı Fatma'dır. Hukuk Müşaviri, Avukat. İstanbul Üniversite Hukuk Fakültesini bitirdi. İstanbul'da uzun yıllar serbest avukat olarak çalıştıktan sonra, TOKİ Başkan Danışmanı ve Hukuk Müşaviri olarak görev yaptı. 2016-2018 yılları arasında Türki

Diyarbakır / Dicle - 1959, Mehmet, Şerife. Kahramanmaraş İmam - Hatip Lisesini bitirdi. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Ana Bilim Dalı Kent Çalışmaları ve Yönetimi yüksek lisans programını tamamladı.

1977 yılında Kahramanmaraş ilinde doğdu. İlkokulu Namık Kemal İlkokulunda, ortaokulu İmam Hatip Ortaokulunda, lise öğrenimini İse Atatürk Lisesinde tamamladı. 1996 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı ve 2001 yılında mezun oldu. Askerlik hizmetini yedek subay olarak İzmir ve Ankara i

Kırıkkale - 1970, Mustafa, Zeynep. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukatlık yaptı. Fazilet Partisi Kırıkkale İl Teşkilat Kuruculuğu ve AK PARTİ Kırıkkale Kurucu İl Başkanlığı; Denizcilik İşletmeleri AŞ Denetim Kurulu, Fintek AŞ ve Vakıf Yatırım Menkul Kıymetler AŞ Y

Kırklareli - 1970, Hakkı, Türkan. Yüksek Mühendis; İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümünü derece ile bitirdi. İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Ensitüsü İnşaat Mühendisliği Ana Bilim Dalı Ulaştırma Mühendisliği programında yüksek lisans yaptı. Özel sektör

25 Ekim 1961'de Muş Bulanık'ta doğdu. Baba adı Mehmet, anne adı Güzel'dir. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Manisa'nın Salihli ilçesinde yaklaşık 15 yıl serbest avukat olarak çalıştı. 90'lı yıllarda Refah Partisi'nde yöneticilik yaptı. Fazilet Partisi'nin kurucuları arasında

1 Nisan 1973'te Ordu'da doğdu. Baba adı İsmet, anne adı Hatice'dir. İş Adamı; Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ve Başkent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde eğitimine devam etmektedir.Çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Ordu Ticaret ve Sanay

1 Şubat 1965'te Osmaniye Kadirli Durmuşsofular köyünde doğdu. Baba adı İlhan, anne adı Dursun'dur. Yönetici, Bürokrat; Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını İşletme Yönetimi ve Organizasyon alanında yaptı.Kadirli Belediyesi ve Kadirli Orman İşletmesi, Başbakanlık ve Eti

İstanbul - 1981, Nuri, Hilal. Fizikçi, Öğretmen; İstanbul Kadir Has Anadolu Lisesinde lise eğitimini tamamladı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik ve İngilizce Öğretmenliği bölümlerini 2004 yılında bitirdi. 2013 yılında Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Sosya

09.07.1981 tarihinde Trabzon’da doğdu.İlkokulu Trabzon’un Tonya ilçesinde okudu.Orta öğrenimini Trabzon’da tamamladı.Selçuk Üniversitesi hukuk Fakültesinden mezun oldu.Salih Cora, 2004-2010 yılları arasında Ak Parti Trabzon il yönetim kurulu üyeliği, il seçim işleri başkanlığı ve il Seçim koordinasy

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...