Kadın Kolları Başkanımız Keşir’, MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yılık’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Keşir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nde Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Keşir başkanlığındaki heyet, Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himaye ettiği, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yürütülen Nerede Kalmıştık Projesi’nin tanıtım toplantısına davete icabet eden ve yeni dönemde göreve gelen MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık’ı MHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Başkan Keşir’in Kadın Kolları MYK ve MKYK Üyelerinden oluşan heyet ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Nerede Kalmıştık projesi ile birlikte AK Parti Kadın Kolları’nın ve MHP’nin yürüttüğü projeler ve faaliyetler üzerine istişare edildi. Kadına yönelik şiddetle mücadele, kadının güçlendirilmesi, aile ve çocuk politikaları üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Bu alanlarda işbirliği ve ortak çalışmalar değerlendirildi.

Başkan Keşir günün anısına, Yılık’a Düzce’nin coğrafi işaretli ve yöresel ürünlerinden oluşan bir sepet takdim etti.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...