MYK

Ayşe Keşir, 1967 yılında Düzce'de doğdu. İlkokulu Cağaloğlu Büyük Reşitpaşa İlkokulunda, Ortaöğretimi ise Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi’nde (1985) tamamladı. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümünde (1985-1989), Yüksek Lisans eğitimini ise Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (2012-2013), Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Politikalar Anabili...

1966 Adana İli Karaisalı ilçesi Çevlik köyü doğumlu.Lise eğitimini Adana ilinde Paksoy Kız Lisesinde tamamladı.1989 Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 1990 yılında Adana ilinde serbest avukatlık mesleğime başladı.BOTAŞ,Türk Telekom,Bağ-Kur,Ziraat Bankası,Orman Genel Müdürlüğü gibi kurumları

1969 Bursa doğumlu. 93 harbi muhaciri çiftçi bir babanın ve Kosova Prizren doğumlu bir annenin kızı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Bursa'da 23 yıl avukat olarak çalıştı. Hukuki Araştırmalar Derneği Bursa şubesi kurucu üyesi. Siyasi hayatına Fazilet Partisi Bursa İl Kadın Kol

1978 yılında Mersin ili Gülnar ilçesinde doğdu. Babasının görevi gereği ilk okulu Denizli, Ortaokulu Kütahya ve Lise eğitimini Malatya da tamamladı. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesin de tamamlayarak 2001 yılında mezun oldu. 2002-2003 yıllarında Avukatlık Stajını Mersin Barosu

Denizli - 1976 İktisatçı, İş Kadını; Bilkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümünü bitirdi. USA Chicago Illinois Institute of Technology Üniversitesinde Şirket Finansmanı ve e-Ticaret alanlarında yüksek lisanslarını yaptı. Devlet Planlama Teşkilatı Konjonktür Değerleme

Fatma Ataseven, 20 Eylül 1981’de İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini Almanya’nın Hamburg şehrinde, Lohmühlen Gymnasium Lisesinde aldı. Lise eğitiminin son yılında ise Ankara Anadolu Lisesinden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Yabancı Diller Fakültesi, Alman Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. İ

1979 Ankara doğumludur. Aslen Kayseri’lidir. 1995 Ankara Tevfik İleri İHL mezunudur. Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümünü bitirdi. (1996 – 2006) Mersin Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Orta Öğretim Fen ve Matematik Alanlar Eğitimi Anabilim Dalı Biyoloji Öğretmenliği’nde tez

Diyarbakır- 1962, Halis, Emel. İnşaat Mühendisi; Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Serbest İnşaat Mühendisi olarak çalıştı. Diyarbakır Merkez Yenişehir İlçe Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevinde bulundu. 24. Dönem Diyarbakır Milletvekili seçildi. 2011-2

1976 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kayseri’de tamamladı.(Ahmet Paşa İlkokulu, Behice Yazgan Kız Lisesi). Üniversite tahsilini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-Maliye Bölümünde tamamladı. TOBB ETÜ Hukuk Fakültesinde Uzlaştırmacı eğitimi aldı. Üniversite y

1963 yılı Rize, Çamlıhemşin doğumlu Ayten Aydın, Ankara Altındağ İhsan Sungu İlkokulunda eğitim hayatına başladı. Daha sonra Yeşilöz İlkokulu, Keçiören Kuyubaşı İlkokulu, Keçiören Ortaokulu ve Ankara Kız lisesini bitirdi.1980 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki Sivas Tıp Fakült

1967 yılında babasının görev yeri olan Ağrı’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Manisa’nın Turgutlu ilçesinde tamamladı. 1989 yılında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirdi. Ardından İngiltere’ye giderek Londra’da Green College - Efl London’da bir yıl dil eğitimi aldı. Yurda döndüğünde ihr

1986 yılında Ankara’da doğdu.İlk,orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Üniversite eğitimini Çankaya Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünde tamamlayarak 2009 yılında mezun oldu. Halen Anadolu Üniversitesi Adalet bölümü 2. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir. Üniversite önces

02.02.1994 Kayseri’ de doğdum. Çocukluğumun ilk yıllarını Kayseri’de geçirdikten sonra Ankara’ya taşındım; ilk, orta ve lise eğitimimi Ankara’da tamamladım. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümünden 2018 yılında mezun oldum. Okul hayatım boyunca ulusal ve uluslararası birçok mimari

1979 Yozgat Yerköy’de doğdu. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. Ufuk Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. Kırıkkale Üniversitesi İşletme Bölümünde doktorasına devam etmektedir. 2002 yılında Etimesgut Teşkilatında kadın kolları kurucu üyesi olara

1995 Ankara doğumlu olup, aslen İzmirlidir. Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimine devam etmektedir.Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İlahiyat Bölümü öğrencisidir. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görev alan Dilara Tabak, Çağrı Mezun

1981 Malatya doğumludur. İstanbul Bakırköy İmam-Hatip Lisesinden 1999 yılında mezun olmuştur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Ortağı olduğu şirkette Mali Müşavir ve Bilirkişi olarak çalışmaktadır.2009 yılında gönüllü olarak başladığı parti çalışmalarına, 2010- 2011 yıllarınd

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...