ULUSLARARASI KOMİSYONLAR

1966 yılında Erzurum İli Narman İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Erzurum'da tamamladıktan sonra, 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümüne girdi. 1988 yılında üniversiteyi bitirdi. 1989 yılında Erzincan'da Kaymakam adayı olarak göreve başladı. B

1973 yılında Gaziantep’te doğdu. Baba adı Turan, anne adı Emine’dir. Başbakanlık Uzmanı, Kamu Yöneticisi; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. İngiltere’de 6 ay araştırma ve eğitim amaçlı olarak bulundu. ABD’de (Syracuse-Maxwell School)-Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşlarında Yöneti

2 Haziran 1962'de Kars Kağızman'da doğdu. Baba adı Süleyman, anne adı Lalizar'dır. Gemi İnşa ve Makine Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ile Milli Güvenlik Akademisini bitirdi.Denizcilik Müsteşarlığı Daire Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı ve Ulaştı

Yozgat - 1965, Mehmet, Ayişe. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Yozgat Baro Başkanlığı, Türkiye Barolar Birliği Üst Kurul Üyeliği, Türkiye Kızılay Derneği Yozgat Şube Başkanlığı, Dil ve Edebiyat Derneği Yozgat Şube Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, AK PARTİ Yozgat İl Başkanlığı g

Osman Aşkın Bak, 11 Ekim 1966'da İstanbul Üsküdar'da doğdu. Baba adı Muhittin, anne adı Fatma'dır. Dr. Makine Mühendisi, Üst Düzey Yönetici; İTÜ Makine Fakültesini bitirdi. Nottingham Üniversitesi İşletme Yönetimi ve Endüstri Mühendisliği alanında yüksek lisansını, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Endüst

27. Dönem Aksaray Milletvekili Anayasa Komisyonu Üyesi Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanvekili Türkiye - Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Türk Grubu Üyesi Güney Doğu Avrupa İş Birliği Süreci Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi 1958 yılında Aksaray'da doğdu. Baba adı İsmail, anne adı M

1964'de Denizli'de doğdu. Baba adı Hüseyin, anne adı Hatice'dir. Büyükelçi, Diplomat; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Dışişleri Bakanlığı'ndaki merkez görevleri çerçevesinde Ortadoğu, Irak istihbarat, Konsolosluk ve Protokol konularında sorumlu

1972 yılında Erzurum doğumlu olan Zehra Taşkesenlioğlu Ban, 1995 yılında Uludağ Üniversitesi İ.B.B.F den mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi’nde İktisat ana bilim dalında ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde AB İlişkileri alanında yüksek lisans çalışmalarını tamamladı. Halen ABD’de başladığı doktora

Nurettin Canikli, 15 Mayıs 1960 yılında Giresun’un Alucra ilçesinde doğdu. Babası Şevket Canikli, annesi Ayşe Canikli'dir. Nurettin Canikli, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisansını İngiltere’de Sheffield Üniversitesi'nde “Para-Banka-F

3 Nisan 1962'de Yozgat Devecipınar'da doğdu. Babasının adı Eşref, annesinin adı Emine'dir.Elektrik Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümünü bitirdi.Kayseri Elektrik Üretim Şirketinin Yönetim Kurulu Üyesi, Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ'nin

Şirin Ünal, 11 Ağustos 1954'te Sinop Ayancık'ta doğdu. Babasının adı Hamdi, annesinin adı Cemile'dir.Hava Pilot, Tümgeneral; Hava Harp Okulundan mezun oldu. Harp Akademileri Komutanlığı Hava Harp Akademisi ile Silahlı Kuvvetler Akademisini bitirdi.1977'de jet pilotu oldu. 1978'de Harbe Hazırlık Eğit

Fikri Işık, 13 Eylül 1965'te Gümüşhane'nin Babacan köyünde doğdu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümünü bitirdi.İzmit ve İstanbul'da özel okullarda İngilizce ve matematik öğretmenliği yapan Işık, gıda sektöründe yönetici olarak çalıştı. 20 Ekim 2001'de AK Par

1 Aralık 1954'te İstanbul'da doğdu. İktisatçı ve iş adamı Türkeş, Hacettepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümünü bitirdi. Türkeş, Ticaret Bakanlığında Basın Danışmanlığı, Ortadoğu gazetesinde Yönetim Kurulu Başkanlığı, Akşam ve Son Havadis gazeteleriyle, Yeni Harman haftal

Sena Nur Çelik 1986 yılında doğdu. Antalya - Alanyalı'dır. Üsküdar Amerikan Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini İngiltere'de Warwick Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde başarı derecesiyle tamamladı. Ardından, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin denklik programından mezun oldu. London School

13 Ağustos 1962 de Eskişehir’de doğdu. Baba adı Yusuf Cemal, anne adı Nurcan’dır.  Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden lisans ve yüksek lisans derecesini aldı. Amerika’da Vanderbilt Üniversitesi’nden ekonomi alanında yüksek lisans ve doktora derecesini aldı. 1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi

15 Ağustos 1974 yılında Almanya’nın Herne şehrinde doğdu. İlkokulu Almanya’da bitirdikten sonra, Bursa’da İmam Hatip Lisesi Orta Okulu’nu ve ardından Yıldırım Beyazıt Lisesi’ni tamamladı. 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Londra Uni

1956 yılında Diyarbakır'ın Dicle nehri kıyısındaki Tepe beldesinde Kürtçe adıyla Tep'a Barava'da doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Diyarbakır'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesini bitirdikten sonra Aberdeen Üniversitesi'nden "Tarım Ekonomisi"alanında Master (MSc) derecesi aldı. Ankar

1965 yılında Darende’de doğdu. Baba adı Mustafa, anne adı Pervin’dir. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Adana’da tamamladı. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 1989 yılında İstanbul’a yerleşerek, İstanbul Barosu’na kayıtlı serbest avukat olarak çalışmaya başladı. 1993-1997

Konya - 1963, Kasım, Ümmü. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. ABD'de West Coast Üniversitesinde Uluslararası İşletme İdaresi alanında yüksek lisans yaptı. İngiltere'de Londra Metropolitan Üniversitesinde Uluslararası Karşılaştırmalı Ticaret Hukuku alanında diploma sonrası programı tama

Şanlıurfa / Viranşehir - 1981, Ali, Sabiha. Tarih Doçenti. İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesini bitirdi. 2010 yılında Harran Üniversitesi Yakınçağ Tarihi Ana Bilim Dalında ve ABD'de Michigan Üniversitesinde yüksek lisansını tamamladı. 2014 yılında Hacettepe Üniversitesi Yakınçağ Tarihi Ana Bilim Da

İsmail Emrah Karayel,Kayseri, Tomarza, Akdere (Kelgin)’li Karayel ailesinin çocuğu olarak 1978 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokulu Fatih İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi İstanbul İmam Hatip Lisesi’nde okudu. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. Amerika’da İngilizce

Adana / Kozan - 1966, Ömer, Emine. Kamu Yöneticisi; AÜ İşletme Fakültesini bitirdi. Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisansını tamamladı. Adana İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcılığı,Sofulu Belde Belediye Başkanlığı, Sarıçam Belediye Başkanlı

1970 yılında doğan Lütfiye Selva ÇAM, Ankara’da, sırası ile Bahçelievler Alparslan İlkokulu, Ankara Deneme Lisesi ve ODTÜ (Ortadoğu Teknik Üniversitesi), Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Boston ve Troy State Üniversiteleri ile birlikte "Doğu Almanya'nın Yeni Ekonomik Sürec

1967'de Elazığ'da doğdu. 1990 yılında Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi... 1967'de Elazığ'da doğdu. 1990 yılında Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. 1991 yıl

11 Temmuz 1968'de Malatya Darende'de doğdu. Baba adı Mehmet, anne adı Hatice'dir. İktisatçı, İş Adamı; Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdi. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görevler alarak sosyal ve ekonomik çalışmalar yaptı. Fazilet Partisi Zeytinburnu İlçe Belediye Meclis Üyeliği, Gru

2 Nisan 1978'de İzmir'de doğdu. Baba adı Hasan, anne adı Hayriye'dir. 1996 yılında İzmir Atatürk Lisesi'ni, 2000 yılında ise Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünü bitirdi. Askerliğini Yedek Subay olarak yaptıktan sonra aile şirketinin başına geçti. 2006-2009 yılları arasında

1 Ağustos 1974'te Ordu Fatsa'da doğdu. Baba adı Süleyman, anne adı Rahime'dir. Hukukçu, İlahiyatçı; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. TODAİE'de Kamu Yönetimi, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Anayasa Hukuku alanında yüksek lisansın

1980 yılında Rize’de dünyaya geldim. İlkokulu Rize Atatürk İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Rize İmam Hatip Lisesi’nde, yüksek öğrenimimi ise Celal Bayar Üniversitesi Tarih Bölümünde tamamladım. 2004 yılında Amasya’da vatani görevimi tamamladıktan sonra ticarete atıldım. 2009 yılında yapılan 3. olağ

İstanbul - 1981, Nuri, Hilal. Fizikçi, Öğretmen; İstanbul Kadir Has Anadolu Lisesinde lise eğitimini tamamladı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik ve İngilizce Öğretmenliği bölümlerini 2004 yılında bitirdi. 2013 yılında Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Sosya

20 Eylül 1969 Şanlıurfa Siverek’te doğdu. Babasının adı, Eyyüp Cenap, annesinin adı Asuman’dır. Kamu Görevlisi; Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi. TÖMER’de öğretmenlik yaptı. Dış Ticaret Müsteşarlığı İGEME’de  Mütercim olarak çalıştı. Özel bi

1965 Göle doğumlu. 1984 Kars İHL, 1989 Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 1990’da öğretmenliğe başladı, 1994’te aynı fakültede Tefsir Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi oldu. 1997’de doktorasını verdi, 2002’de doçentlik unvanı aldı, 2007’de ise profesörlük kadrosuna atandı. Haziran 2

1961 yılında Konya’da doğdu, Baba adı Muammer, anne adı Esmahan’dır. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Şam'da Arap Dili Enstitüsünü bitirdi. 2006 yılında doçent, 2011 yılında profesör oldu. Karadeniz Teknik, Rize, Selçuk, Konya ve Necmettin Erbakan üniversitelerinde öğretim üyesi olarak çalı

1980 yılında Ankara Keçiören’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. Daha sonra Hasanoğlan Anadolu Öğretmen Lisesi’nde yatılı öğrenci olarak öğrenimine devam etti. Üniversite sınavına girdiği ilk yıl, Ankara birinciliği derecesiyle Bilkent Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümü’nü bu

Rize - 1973, Mehmet Yalçın, Semriz. Eczacı; Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. Indiana Üniversitesinde Halk Sağlığı yüksek lisansını tamamladı. 2009-2018 yılları arasında Dünya Sağlık Örgütü Proje Danışmanlığı, Sağlık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında müşavirlik yaptı. A

Kırıkkale - 1970, Mustafa, Zeynep. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukatlık yaptı. Fazilet Partisi Kırıkkale İl Teşkilat Kuruculuğu ve AK PARTİ Kırıkkale Kurucu İl Başkanlığı; Denizcilik İşletmeleri AŞ Denetim Kurulu, Fintek AŞ ve Vakıf Yatırım Menkul Kıymetler AŞ Y

KARS - 1950, Yusuf Ziya, Nazlı - İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Fakültesi - İngilizce - Gemi İnşa ve Makina Yüksek Mühendisi - Türkiye Gemi Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, Deniz Nakliyat T.A.Ş. Genel Müdür Danışmanı - XX nci Dönem Iğdır, XXI inci Dönem İstanbul Milletvekili

27. Dönem Adana Milletvekili. 4 Ocak 1976'da Kâhta'da doğdu. Baba adı Mustafa, anne adı Makbüle'dir. Avukat; İlk, orta ve lise tahsilini Adana'da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Erzincan Hukuk Fakültesini bitirdi. Çukurova Üniversitesinde Özel Hukuk alanında yüksek lisansını yaptı. 2002 -2004 arası

Bursa / Karacabey - 1967, Zekai, Fatma. Tıp Doktoru; Bursa Erkek Lisesinden mezun oldu. 1991 yılında Uludağ Üniversitesini bitirdi. 1993 yılında İstanbul Haseki Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını tamamladı. 2 Dönem Bursa Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Bursa Ticare

Dr. Ravza KAVAKCI KAN, 30 Mart 1972’de İstanbul’da doğdu. Bilgisayar Mühendisi, Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi; Dallas Texas Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi İİBF Avrupa Çalışmaları yüksek lisansını tamamladı. Washington, DC’de Howard Üniversitesi’nde Siyas

9 Aralık 1969’da Ankara doğdu. Baba adı Ahmet, anne adı Güllü’dür. Tıp Doktoru ve Genel Cerrahi Profesörüdür. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. 1987 yılında Aydınlıkevler Lisesi’nden mezun oldu.1993 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma H

1992 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini TED Ankara Koleji’nde tamamladı. İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenimine devam ederek, 2014 yılında mezun oldu. 2014-2015 yılları arasında AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı ile Sivil Toplum ve Halkla İl

İstanbul - 1967, Baba adı Muhlis, Anne adı Nazire. Makine Mühendisi, Yönetici, İşletmeci; İTÜ Makine Fakültesi Makine Mühendisliği lisans ve Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi yüksek lisans (MBA) programlarını tamamladı. İGDAŞ Bölge Müdürlüğü Teknik İşler ve Onarım Müdürlüğü ve Kalite Güvence Müd

1958 yılında Görele’de doğdu. İlkokulu Çanakçı Akköy’de, ortaokulu Giresun, Liseyi Trabzon, üniversiteyi Ankara’da okudu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde işletme yüksek lisansı ve doktorası yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda uzmanlık, Karadeniz Teknik Üniversitesi’n

SİYASİ GEÇMİŞİ: İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi (2002), Silivri İlçe Başkanı (2003-2007), İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı (2008-2011), Avcılar SKM Başkanı (2009) 24,25,26, ve 27 Dönem İstanbul Milletvekili, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Sözcüsü , AK Parti

1 Nisan 1973'te Ordu'da doğdu. Baba adı İsmet, anne adı Hatice'dir. İş Adamı; Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ve Başkent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde eğitimine devam etmektedir.Çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Ordu Ticaret ve Sanay

1954 de Samsun’da doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokul ve liseyi Samsun İmam Hatip Lisesi’nde okudu. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Samsun 1 No’lu  Sağlık Ocağında 8 ay Pratisyen Doktor olarak çalıştıktan sonra Genel Cerrahi ihtisası yaptı. Zorunlu hizmetini Muş Devlet Hastanesinde, Aske

Antalya Kaş doğumlu. İlk, Orta ve Lise eğitimimi Finike tamamladı. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde çok iyi derece ile tamamladı. 1991-1999 yılları arasında Finike ve Kumluca’da tarım ve gıda sektöründe faaliyet gösteren aile işletmesi içind

Mustafa Canbey, 1975 yılında Balıkesir’in İvrindi ilçesinde doğdu. 1993 yılında Balıkesir İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü kazandı.Medya sektörüne henüz üniversite eğitiminin ilk yıllarında giren Canbey, yükseköğrenimi sırasında ba

Mehmet ALTAY, 12 Ekim 1972'de Uşak Ulubey'de doğdu. Baba adı Yektar, anne adı Cennet'tir. Avukat; Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması Bölümünü ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Uşak'ta serbest avukat olarak çalıştı. 24, 25, 26 ve 27. Dönemde

Mustafa Şentop, 6 Ağustos 1968'de Tekirdağ'da doğdu. Babasının adı Ahmet, annesinin adı Nazire'dir.Hukukçu, Öğretim Üyesi Prof. Dr., Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını Marmara Üniversitesinde Kamu Hukuku alanında yaptı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fa

1 Ocak 1955'te Ordu Fatsa'da doğdu. İlahiyatçı, İktisatçı, Siyaset Bilimci ve Yayıncı olan İsmet Uçma, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı fakültede Kelâm Felsefe Anabilim Dalında "Kuran ve Sünnette Şefaat Kavramı" adlı çalışmasıyla yüksek lisansını, İstanbul Üniversitesi İk

1972 yılında Karaman'da doğan Dr. Recep ŞEKER; ilköğrenimini Karaman İstiklal İlkokulunda (1978-1983), orta ve lise öğrenimini Karaman İmam Hatip Lisesinde (1983-1990), üniversite eğitimini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde (1991-1998) tamamladı. 2009 yılında ise, Anadolu Üniversitesi Sağlık Kur

Hakkı Köylü, Temmuz 1948'de Kastamonu Devrekâni'de doğdu.Cumhuriyet Savcısı ve Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.Kütahya Emet Cumhuriyet Savcılığına atandı. Gürün, Mardin ve İskenderun'da Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulundu. Edirne Cumhuriyet Savcısı, Erzurum ve Bursa

Hoşkadem - 1953, Senai, Emine. Tıp Doktoru; Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Aynı üniversitede Göğüs Cerrahisi uzmanlığını aldı. 1990-2014 yılları arasında İstanbul Bezmiâlem Vakıf Gureba Hastanesinde çalıştı. Bu süreçte başhekim yardımcılığı ve başhekimlik görevlerinde bulundu. Orta dü

5 Eylül 1978 yılında Ankara'da doğdu. Baba adı Süleyman, Anne adı Aysun'dur. Başkent Üniversitesi mezunu olan Bölünmez Çankırı, iş hayatına 1999 yılında başlamış olup, 2015 yılına kadar kendi şirketlerinde, akaryakıt ve lojistik sektörlerinde yönetici olarak çalışmalarına devam etti. Bölünmez Çankır

Niğde - 1974, Şakir, Nadide. Kimya Mühendisi; İnönü Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünü bitirdi. 2007 yılına kadar özel sektörde üst düzey yöneticilik yaptı. 2007 yılında yöneticilik görevini bırakarak Niğde'ye döndü ve aile şirketi kurarak ticarete atıldı. 2008-2017 yılları arasında AK PARTİ B

Dr. Derya BAKBAK, 1972’de Gaziantep’te doğdu. Baba adı Ahmet, Anne adı Şenel’dir. Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümünü ve Anadolu Üniversitesi ... Dr. Derya BAKBAK, 1972’de Gaziantep’te doğdu. Baba adı Ahmet, Anne adı Şenel’dir. Ankara Gazi Üniversites

AKŞEHİR - 1963, Nuri - Zarife - Dokuz Eylül Üniversitesi Muğla İşletmecilik Yüksek Okulu - Orta Derecede İngilizce - Turizm ve Ticaret - Evli, 3... AKŞEHİR - 1963, Nuri - Zarife - Dokuz Eylül Üniversitesi Muğla İşletmecilik Yüksek Okulu - Orta Derecede İngil

Şanlıurfa - 1959, Emin, Meryem. Öğretmen; Ankara Eğitim Enstitüsünü bitirdi. 12 yıl öğretmenlik görevi yaptı. Ardından 15 yıl Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. Akay, evli ve 8 çocuk babasıdır.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...